Fri fragt til nærmeste pakkeshop / Få en gratis Gratitude Journal ved køb over 699,-

Naturlig & økologisk hudpleje funderet i en holistisk tilgang til krop og sind.

Da vi har valgt at få vores råvarer fra mindre, men dygtige, virksomheder i Danmark, støtter vi op om den lokale, danske handel. Filosofien bag er simpel: vi ønsker at støtte de ildsjæle, som leverer vores råvarer og som brænder for, at størstedelen er bæredygtige & alle af bedste kvalitet. Dette muliggør, at vi fortsat kan stå i eget laboratorium og skabe alle produkter i hånden, således den færdige vare er sikret høj kvalitet og ekstra lang levetid uden tilsætning af kunstige konserveringsmidler. 
    
NATURLIG ØKOLOGI
MOIRAIs tilgang til skønhed er simpel: vi skal alle have muligheden for at vælge til og fra - ikke mindst i vores skønhedsrutiner, hvor ord som parabener, benzyl alcohol, formaldehyd, mineralske olier, petrolatum, silikone og andre syntetiske stoffer får alarmklokkerne til at ringe. MOIRAI er fri for den lange liste af skadelige og unaturlige stoffer, da vi baserer vores hudpleje på naturens egne, ekslusive råvarer og anvender, i så vid udstrækning som muligt, økologiske og bæredygtige  ingredienser. 
 
KERNEN
Kerneelementerne i naturen er vigtige omdrejningspunkter i MOIRAIs filosofi, hvorfor vi kontinuerligt optimerer vores produkter og søger inspiration i naturens eget rum. Her anvender vi udelukkende dufte fra planter og blomster, naturlige, vegetabilske virkestoffer og olier samt naturens egen “smør”. 
Kun de bedste ingredienser anvendes i MOIRAIs produkter, som er nøje sammensatte efter deres unikke egenskaber og dermed medvirkende til at skabe et produkt med høj effekt og sund næring til krop og sjæl. 
 
FILOSOFI
Vores filosofi er enkel: vi skal alle nyde godt af naturens ressourcer, både dem vi smører på kroppen og dem, vi indtager. Vi vægter balancen mellem krop og sind højt, hvorfor vi anvender krystaller og krystal-tilførte* olier i vores produkter, der sikrer en tilførsel af vigtige mineraler, som gavner vores hud og vores indre, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Enkelte produkter er lavet uden brug af krystaller.
 
KRYSTALLER
MOIRAIs tilgang til naturen bærer ikke kun naturlige produkter med sig. Ligeså tror vi på krystaller og ædelstenes helende, holistiske evner, ikke blot som amuletten, vi bærer med os, men ligeså i vores hudpleje. Krystaller dannedes for mange tusind år siden af mineraler og bærer jordens DNA. Deres krystallinske struktur, som i hæk grad minder om sammensætningen af vores knogler, kan absorbere, konservere, fokusere og udsende energi; en energi vi har behov for i vores rutiner for at pleje både hud og sind korrekt. 
Givet mineralernes højere frekvens og energi, har de mulighed for at bevæge sig mod vores svagere hudceller for at genoprette cellernes balance. Krystallerne er dermed ekstremt effektive ingredienser i mødet mellem disse og hudproblemer såsom rødmen, skadet, sart og aldrende hud. 
   
LINJER
Hos MOIRAI findes der tre forskellige linjer, hvor der skelnes mellem brug af duft og krystaller. 
No. 01 / Den rene linje uden tilførte krystaller og dufte fra æteriske olier. 
No. 02 / Krystallinjen, hvor krystaller er tilført og og dufte fra æteriske olier er tilsat. 
No. 03 / Linjen, hvor der er tilsat tørrede, knuste blomster, urter og/eller æteriske olier. 
  
HÅNDLAVEDE, SMÅ BATCHES & HØJ KVALITET GÅR HÅND I HÅND
Hos MOIRAI udvælger, tester og vurderer vi nøje de råvarer vi anvender, inden produkterne kommer på markedet. Råvarer, der viser tvivlsomme resultater i videnskabelige undersøgelser, anvendes aldrig. 
Vi skaber produkterne i små batches, således effekten af de gavnlige råvarer opretholdes, og det færdige produkt er af højeste kvalitet. 
 
Hos MOIRAI går vi stærkt ind for gennemsigtighed, hvorfor du altid vil kunne finde den nøjagtige liste over ingredienser på dine produkter eller på www.moiraiskincare.com.
 
 
 
NB. Da vi kærer os om vores miljø, kan du modtage dine varer i æsker, som vi genanvender frem for at smide ud. Det betyder, at de æsker/kasser vi får leveret eksempelvis vores emballage i, genanvendes til at sende dine MOIRAI produkter i.